Дойде онова време от годината, в което семействата се събират заедно, всички близки от близо и далеч се струпват на едно място, а частта с подаръците под елхата е любима на всички.

 

крипто коледен подарък

 

Желанията за подаръци стават все по-ексцентрични, технологични и интересни. С всяка изминала година коледното дърво се изумява от предметите, които стопаните на дома оставят под него.

Вие намислили ли сте какво да подарите на своите близки?

А има ли сред тях такива, които са техНологични гурута, досещате се, онези индивиди, които винаги знаят първи за най-новия филм от някоя поредица, или пък за най-новия чип, които производител на смартфони ще интегрира, за най-новата платформа за споделена икономика…

Все още ли се питате какво да им подарите?

Замисляли ли сте се за крипто валутен подарък? Не? Е, не е нужно да ни благодарите за идеята 🙂

Защо да подарите крипто валута?

В последните месеци стаханме свидетели на експоненциален растеж на не малък брой крипто валути, сред които (и най-вече) Биткойн, Етер, Лайткойн (който пък през последната седмица отбеляза невероятен за историята си ръст от близо 80%).

Мислите си, че “вече е късно”, че повечето валути и без това са достатъчно скъпи и някак си няма как да отделите четири (или пет) цифрена сума, за да зарадвате близките си с така оригиналния и с инвестиционна насоченост подарък.

Помислете отново!

Макар и някои финансови експерти да предвиждат т.нар. “спукване на балона”, зад крипто валутите стои сериозно общество и те бележат нови рекорди с всеки изминал ден. Помните ли как само преди месец цената за 1BTC бе 8000$? А какво ако подарите на някой портфейл с, да речем, 100лв. в Биткойн? 

Освен, че със сигурност ще е един от най-оригиналните подаръци, които някога е получавал/а. възможността да удвои/утрои… (сметнете сами) полученото никак не е за подценяване.

Как да осъществите набавянета на "дигиталния подарък"?

Не се плашете, само защото чувате думата "крипто" в изречение. С радост ще ви помогнем да осъществите набавянето му, а ето и стъпките, накратко:

  • направете регистрация в някой от т.нар. "горещи" (или онлайн) портфейли за крипто валути (примерно Blockchain.info);
  • направете си и регистрация в bitcoinborsa.bg
  • следвайте стъпките, който платформата на bitcoinborsa.bg ви дава, за да заредите фиатни пари (левове) в портфейла си;
  • закупете крипто валута (за момента предоставяме на потребителите си търговия само с Биткойн);
  • предоставяте данните за достъп до портфейла на щастливеца (ако нямате идеи как да предоставите 12-цифрен код, помислете за сувенирна монета Биткойн в плик с кода, специална картичка или файл);

Екипа на bitcoinborsa.bg с радост ще ви помогне в процеса по организиране на подаръка!

С пожелания за една светла и изпълнена с щастливи моменти Коледа!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *