С оглед на силната заинтересованост към крипто валутите и търгуването с тях, ние от екипа на BitcoinBorsa.bg, със съдействието на Фейсбук групата bitcoinBulgariaHelp, организирахме срещи за крипто-съвети в няколко големи града на страната.

До момента срещи се проведоха в Пловдив (на 03.12.2017), Варна (13.12.2017) и София (16.12.2017). Днес ще се състои и среща отново в Пловдив, на която ще присъстват и основателите на BitcoinBorsa.bg - Иван Петков и Крум Чешмеджиев.

Основната идея на срещите е да спомогнат за доизграждането на крипто общността в България, за обмяна на съвети между присъстващите, както и за забавление 🙂

Срещите са неформални, на тях могат да присъстват както напреднали трейдъри, така и начинаещи, които имат желание да навлязат в търговията с крипто валути и имат въпроси.

На всяка от протеклите до момента три срещи, участниците изявиха желание да се организират ежемесечни такива събирания. С радост ще съдействаме за изграждането на такава организация и ще държим потребителите си в течение с новостите по темата.

Очаквайте скоро отзиви от предстоящите срещи, а дотогава вижте атмосферата от събиранията ни до момента 🙂

Среща Пловдив

 

Среща Варна

 

Среща София


0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *