От самото създаване на BitcoinBorsa.bg, усилията на екипа са винаги насочени към следните цели - улесняване на търговията с крипто валути, възможността за по-добър стандарт на живот, както и ясни и прозрачни отношения между нас и потребителите ни.

Следвайки философията си, успешно сформирахме партньорство с 1Legal.Net - екип от професионалисти, които отстояват идеята, че Интернет е място, където се срещат креативността и творческия дух и всяка бариера пред предприемчивостта и далновидността в изграждането на нови бизнес начинания в интернет, трябва да бъде преодоляна с всички законни средства.

Целта на това така важно сътрудничество, е да предоставим на вас, потребителите на BitcoinBorsa.bg, възможността да имате бърз и улеснен достъп до правни консултации и своевременно съдействие, що се касае до търговия с крипто валути.

В лицето на 1Legal.Net открихме доверения партньор, който да разполага с компетенцията, както и възможността за адекватни и навременни действия. Екипа на 1Legal.Net ще се погрижи да получите информация по всички касаещи ви въпроси, ще ви съдейства в процесите, свързани с дигиталните ви активи и ще бъде ваш доверен сътрудник в света на крипто валутите.

Разбира се, за да бъде предоставена качествена, но и достъпна услуга, от 1Legal.Net предвиждат отстъпка за всички потребители на BitcoinBorsa.bg, като условията по нейното усвояване са следните:

да сте регистриран потребител на BitcoinBorsa.bg;

да имате осъществена (приключила) сделка ПРОДАВА, т.е. да сте продали някакво количество монети.

За допълнителни въпроси може да се свържете с нас чрез контактната форма на сайта ни.

Условията за получаване на различните видове отстъпка са много лесни за изпълнение, което отново доказва, че искаме да предложим надеждно партньорство за в бъдеще. Спрямо горе посочените изисквания, всеки, който желае може да получи отстъпката, като се свърже с 1Legal.Net и предостави потребителското си име, с което е регистриран на BitcoinBorsa.bg.

 


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *