BTC, на цена


лева за Биткойн. Ще платя ХХХ.ХХ лева.
BTCвидценадата
0.01Продай13467.432018-03-16 16:46:27
0.12Купи13152.522018-02-02 09:38:05
0.09Купи13181.182018-02-02 09:37:37
Средни курсове през 5 минути
ЛВ
13023.59

8168.3141326
Средни курсове
през 5 минути

6658.85559

5856.68123307

BitcoinBorsa.bg и 1Legal.Net обединени за едно по-добро крипто бъдеще

От самото създаване на BitcoinBorsa.bg, усилията на екипа са винаги насочени към следните цели - улесняване на търговията с крипто валути, възможността за по-добър стандарт на живот, както и ясни и прозрачни отношения между нас и потребителите ни.

Следвайки философията си, успешно сформирахме партньорство с 1Legal.Net - екип от професионалисти, които отстояват идеята, че Интернет е място, където се срещат креативността и творческия дух и всяка бариера пред предприемчивостта и далновидността в изграждането на нови бизнес начинания в интернет, трябва да бъде преодоляна с всички законни средства.

Целта на това така важно сътрудничество, е да предоставим на вас, потребителите на BitcoinBorsa.bg, възможността да имате бърз и улеснен достъп до правни консултации и своевременно съдействие, що се касае до търговия с крипто валути.

В лицето на 1Legal.Net открихме доверения партньор, който да разполага с компетенцията, както и възможността за адекватни и навременни действия. Екипа на 1Legal.Net ще се погрижи да получите информация по всички касаещи ви въпроси, ще ви съдейства в процесите, свързани с дигиталните ви активи и ще бъде ваш доверен сътрудник в света на крипто валутите.

Разбира се, за да бъде предоставена качествена, но и достъпна услуга, от 1Legal.Net предвиждат отстъпка за всички потребители на BitcoinBorsa.bg, като условията по нейното усвояване са следните:

да сте регистриран потребител на BitcoinBorsa.bg;

да имате осъществена (приключила) сделка ПРОДАВА, т.е. да сте продали някакво количество монети.

За допълнителни въпроси може да се свържете с нас чрез контактната форма на сайта ни.

Условията за получаване на различните видове отстъпка са много лесни за изпълнение, което отново доказва, че искаме да предложим надеждно партньорство за в бъдеще. Спрямо горе посочените изисквания, всеки, който желае може да получи отстъпката, като се свърже с 1Legal.Net и предостави потребителското си име, с което е регистриран на BitcoinBorsa.bg.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашите партньори     
Новият Trezor Model T

От компанията за хардуерни портфейли за крипто валути - TREZOR, обявиха, че стартират нова линия устройства - Model T. Но ...

Как да защитим Биткойн портфейла си?

В предишната ни статия ви разкрихме какво е Биткойн портфейл, както и откъде и как може да се сдобиете с такъв. Днес ще р ...

Пирамида ли е Биткойн?

Сигурна съм, че на много места вече сте прочели „Биткойн е пирамида/балон, защото еди кой си, който е еди какъв си, така ...

Блокчейн ще премахне отпадъците и съкращенията в логистичната индустрия

Имулативността, прозрачността и отстраняването на посредниците са едни от най-ценните атрибути на Блокчейн технологията, ...

0

Брой Посетители в момента

0

регистрирани потребители

0

сключени транзакции в сайта

0

харесайте нашата страница